10% korting op uw premie

Volvo Car Insurance: profiteer van 10% instapkorting

Extra premievoordeel voor alle Volvo-rijders

Stap over op Volvo Car Insurance voor uw nieuwe Volvo, Volvo SELEKT occasion of andere gebruikte Volvo, en profiteer het eerste jaar van 10% extra premiekorting. Gebruik de actiecode NIEUW voor een nieuwe Volvo, SELEKT voor een Volvo Selekt occasion of VolvoU23 voor overige gebruikte Volvo’s en sluit uw verzekering online af. Stapt u over op een nieuwe Volvo EX30? Dan profiteert u van 10% premiekorting gedurende de hele looptijd van uw verzekering.

NIEUW voor een nieuwe Volvo
SELEKT voor een Volvo SELEKT occasion
VolvoU23 voor overige gebruikte Volvo’s

Vraag verzekering aan

Waarom uw verzekering van Volvo

Soepele beveiligingseisen

Geen extra eisen
Keyless-entry
Flexibel
eigen risico

Bonus-
bescherming
Service bij
Volvo-dealer

Actievoorwaarden

–         De korting van 10% is alleen van toepassing als de nieuwe polis wordt afgesloten via de webapplicatie met gebruik van de
           actiecode NIEUW, SELEKT of VolvoU23. Uitzondering voor bestaande klanten van Volvo SELEKT:
           stuur een e-mail naar polis@volvocarinsurance.nl
-          De korting van 10% op de polis van een nieuwe EX30 geldt voor nieuwe polissen, aangevraagd voor 31-05-2024, met             activatie tot 01-07-2024.
–         De Volvo CarInsurance premieberekening kan tot 31-12-2023 gemaakt worden. De polis moet voor 01-02-2024 ingaan.     
–         De korting geldt voor:
            –        alle nieuwe Volvo modellen van bouwjaar 2022 en later. De verzekerde moet minimaal de tweede eigenaar zijn.
            –        alle Volvo SELEKT occasions van bouwjaar 2022 en eerder. De verzekerde moet minimaal de tweede eigenaar zijn.
            –        alle overige gebruikte Volvo’s met een bouwjaar t/m2023. De verzekerde moet minimaal de tweede eigenaar zijn, en                        mag nog geen klant zijn van Volvo Car Insurance. 
–         De korting wordt uitsluitend gegeven over de WA en Casco premie. De korting geldt niet op de Ongevallen Inzittenden,             Schadeverzekering inzittenden en de Rechtsbijstand.
–         Extra voor Volvo SELEKT occasions: gratis dekking voor schade als gevolg van hitte, kou en bevriezing; hogere dekking             voor diefstal of verlies van de sleutels.
–         Bij het niet correct gebruiken van de actiecode zal de korting niet verrekend worden.
–         De korting geldt vanaf de ingangsdatum van de polis tot aan de eerst komende hoofdpremie vervaldag (het 1e jaar).

Actievoorwaarden

– De korting van 10% is alleen van toepassing als de nieuwe polis    wordt afgesloten via de webapplicatie met gebruik van de    actiecode NIEUW, SELEKT of VolvoU23. Uitzondering voor    bestaande klanten van Volvo SELEKT: stuur een e-mail naar    polis@volvocarinsurance.nl
- De korting van 10% op de polis van een nieuwe EX30 geldt voor    nieuwe polissen, aangevraagd voor 31-05-2024, met activatie tot    01-07-2024.
– De Volvo CarInsurance premieberekening kan tot 31-12-2023     gemaakt worden. De polis moet voor 01-02-2024 ingaan.     
– De korting geldt voor:
        – alle nieuwe Volvo modellen van bouwjaar 2022 en later. De                 verzekerde moet minimaal de tweede eigenaar zijn.
        –  alle Volvo SELEKT occasions van bouwjaar 2022 en             eerder. De verzekerde moet minimaal de tweede eigenaar zijn.
        –  alle overige gebruikte Volvo’s met een bouwjaar t/m2023. De              verzekerde moet minimaal de tweede eigenaar zijn, en mag              nog geen klant zijn van Volvo Car Insurance. 
–De korting wordt uitsluitend gegeven over de WA en Casco premie.
   De korting geldt niet op de Ongevallen Inzittenden,    Schadeverzekering inzittenden en de Rechtsbijstand.
– Extra voor Volvo SELEKT occasions: gratis dekking voor schade als     gevolg van hitte, kou en bevriezing; hogere dekking voor diefstal of      verlies van de sleutels.
– Bij het niet correct gebruiken van de actiecode zal de korting niet     verrekend worden.
– De korting geldt vanaf de ingangsdatum van de polis tot aan de     eerst komende hoofdpremie vervaldag (het 1e jaar).

Actievoorwaarden

– De korting van 10% is alleen van toepassing als de nieuwe polis wordt afgesloten via de webapplicatie met gebruik van de actiecode NIEUW, SELEKT of VolvoU23. Uitzondering voor bestaande klanten van Volvo SELEKT: stuur een e-mail naar polis@volvocarinsurance.nl
- De korting van 10% op de polis van een nieuwe EX30 geldt voor nieuwe polissen, aangevraagd voor    31-05-2024, met activatie tot 01- 07-2024.
– De Volvo CarInsurance premieberekening kan tot 31-12-2023 gemaakt worden. De polis moet voor 01-02-2024 ingaan.
     
De korting geldt voor:
– alle nieuwe Volvo modellen van bouwjaar 2022 en later. De verzekerde moet minimaal de tweede eigenaar zijn.
–  alle Volvo SELEKT occasions van bouwjaar 2022 en eerder. De verzekerde moet minimaal de tweede eigenaar zijn.
–  alle overige gebruikte Volvo’s met een bouwjaar t/m2023. De verzekerde moet minimaal de tweede eigenaar zijn, en mag nog geen klant zijn van Volvo Car Insurance. 
– De korting wordt uitsluitend gegeven over de WA en Casco premie. De korting geldt niet op de Ongevallen Inzittenden, Schadeverzekering inzittenden en de Rechtsbijstand.
– Extra voor Volvo SELEKT occasions: gratis dekking voor schade als gevolg van hitte, kou en bevriezing; hogere dekking voor diefstal of verlies van de sleutels.
– Bij het niet correct gebruiken van de actiecode zal de korting niet verrekend worden.
– De korting geldt vanaf de ingangsdatum van de polis tot aan de eerst komende hoofdpremie vervaldag (het 1e jaar).